The Moment's
tak salahhh kan berangannn ? ngee :/
15 Januari, 2013 | 12:11 PG | 0 Moments
wahhhh sudahh tahun 2013 lah. ermmm umorr sudahh 19 tahun. sudah makin membesar sudah berpikiran matang! -,- dann sudahhh berangan nak pakai kereta. takpe, macam dulu aku berangan nak pakai motor kawasaki RR, noww aku dah dapat pakai pon , so happyyyyyy. alhamdulillah ALLAH SWT murahkan rezeki aku. sekarang ni aku nk tanam azam baru, nak pakai kereta plak! sni ade 3 pilihan kereta yang MAMPU dan yang TAK MAMPU *saje je letak pic, sbb minat kn. hehe 

FIRST CAR : ini lah kereta idaman aku ! fav calour plakk tuh, eee gerammm. tapii kalau amik yang ni ikot bajett jgak. kalau tak mmpu amik yg baru, insyaallah used car pon bolee. aminnnnnn :)

SECOND CAR : hahhh yang ni pon suke gak, tapi if tak dapat yang ATAS TUHH HAA, aku amik yang ni je. yg pentingg MUST SATRIA NEO R3. mcm GTI sikit. hehe insyaallah ade rezeki bole jerr :)

THIRD CAR : kereta yang terbawa2 smpi dalam tidor! hmm just nak bg thu ni keta yg aku minat dan mmpunyai impian utk memiliknya tapi bukan skrng sbb bukan calang2 org dpt pakai! soo aku hnyaa mmpuu memasang impian jelaa. orgg kayaaa boleh lah. heee MINI COOPER wowwww. 


SO, THE IMPORTANT THING'S IS , KITA HANYA MERANCANG DAN ALLAH JUA YG MENENTUKAN. JIKA ADA REZEKI AKU, DAPAT LAHH PAKAI SALAH SATU YG DI ATAS. AMIN AMIN YARABBALALAMINN. YANGG PENTING USAHA TAW KAWAN2, KENE LA RAJINNNN KERJA! :)

Older Post | Newer Post
SELAMAT DATANG KORANGGG :)



Helllooooooooooo,this me syahkirra FB:ITIK KECOH welcome! jemput tengokkk. \

NAVIGATIONS
AboutLinkiesEntries


Tagboard
Must Put URL
No Harshed Word
Exchange Link Open

Put Your CBOX at here . width 210 :).

Thank You


Skin Made By : Nur Najwa Nazry
Header : Photoshop CS4
Owner Blog : ITIK KECOH